To je to, samo isto na gumi. Narukvica na HC je meni neoprostivo loša.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ima nešto u ovom satu sto me bas privlači. Jeste velik ali je i moj zglob 20cm tako da to ne bi predstavljalo problem.
Baron, imao sam HC automatic 41mm, na narukvici. Sama narukvica je ok. End linkovi su ok, ali kopča je kriminalna. Prvo, poklopac kopče je od presovanog čeličnog lima a ne od fabrikovanog komada čelika. Certina od 450€ ima kvalitetniji poklopac kopče. Makaze kopče nisu na dugme već čisto frikcione. Milion puta sam polomio nokat skidajući sat, jer jako drži i mora baš da se cimne da se otvori. Jednostavno po meni daleko ispod standarda za tu cenu. Lično bih hteo i da su linkovi na šraf a ne na "pin and collar", ali hajde da ne preterujem.
Posebno iritira što su na novu gumenu narukvicu stavili odličnu kopču, a nisu istu logiku primenili i na čeliku.
Dali zbog godina upotrebe ali meni preklop kopče nije tako tvrd da lomiš nokat. I nikad se nije sam otvorio, kažem ti prošao je test vremena, nosio sam ga i po 300dana godišnje.
Meni je jedina zamjerka na ovaj sat uvjek bila aluminijski prsten, al za novac koliko sam ga platio (ispid 800€), ni tada ni danas nisam našao bolji diver.
-Sbiba, jeli kod tebe keramika?
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Poslednja ispravka: Baron (21.8.2020. u 12:00)
Ja se baš zato razmišljam o tome da li da kupim u nekom momentu novi chrono, sa keramikom i gumom. Rešio bi sve što me je nerviralo na HC, i imao bi sve što želim od sata.
Što bi to radio, pitao sam samo zbog rasporeda brojeva na koroni, učini mi se kao na keramici, al sad vidjeh da je tema sviđa mi se, a ne imam
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Bookmarks sajtovi