Ah prijatelji,drugovi,forumaši svi,znamo se mi i možemo preći na tine moramo jedno drugom više persirati,svi hoćemo satove preferirati a ja vam se hoću malo i pohvalitial pre toga da kažem,neću da lažem,manje me ima ovih dana,opet kažem bez srama,na poslu ima jedna mana velika,ah braćo ostadoh bez internetakakva šteta,oh sudbino kleta,o sto mu gromovai sada moram više radite pa tek kući na satove balavitii po koji post na ovaj forum postavljati.no dobro nećemo tugovati već samo drugovati i puno se radovatijer evo ja predjoh petstotu poruku i izvukoh pouku i videh da nisam više član,već sam stariji,avaj meni matorijine,nesada sam iskusniji i više nego pre radosniji što i ja dado nešto forumu ovom i neću mu sada reći zbogom,ono kao ajd sad ja odo,ne,ja ostajem da trajem,dobre čuke i rime da vam i dalje dajem!vel pozz svima!!!
Poslednja ispravka: Nick (20.11.2012. u 21:25)
Meni se sviđa a zanima me da li je neko od cenjenih forumaša i forumašica imao iskustva sa ovim satom? Na koji način radi, funkcioniše, da li je klasična GMT komplikacija, kako se pomera i da li se uopšte pomera bezel, zatim sistem za ovaj mali disk unutra sa imenima gradova, zona itd. itd.? Može i pp.
Pomera se..a ebes ga ne mogu da prevedem jer kao to su oni nesto izmislili magnetno. mozda lupam ali cini mi se da je tako. Valjda koronom menjas gradove
imas na na onim linku 11..
ovaj je calibre 7
next year at this time I'll be a millionaire
Bravo Aco za sliku,a za sat isuvisno je bilo sta reci
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi