U poslednje vreme sve češće razmišljam o ovom satu. Više me ne zanimaju nikakve komplikacije na satu, tražim samo jednostavnost...
Nažalost, cena mi je i dalje problem...
U poslednje vreme sve češće razmišljam o ovom satu. Više me ne zanimaju nikakve komplikacije na satu, tražim samo jednostavnost...
Nažalost, cena mi je i dalje problem...
Uf Vladan Stevanovic pa 'de ovaj najskuplji. Šalu na stranu, i ja sam ga kačio ovde... i video sam ga sinoć kod jednog prijatelja (doduše onog zelenog)... i ODLIČAN JE!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
A za koju godinu, kada Omega sasvim stigne Rolu u cenovnom smislu, jos ces moci i da zaradis prilikom preprodaje
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sub je Sub.
Da li vredi tih 7.000 evra u to ne ulazim...Ali se dobija sa njim ne samo sat za ceo zivot vec i ekskluzivnost i statusni simbol kakav samo Rolex pruza.
Jedino sto bi me sutra sprecilo da nosim Rolex je ultra skupa popravka.Svaki kvar minimum 500 evra.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Nije bas tako Zenith poliranje ali poliranje znaci skidanje celog mehanizma sve sto treba i inace da se radi...370 eur..mislim da to i nije tako skupo...
A deo tesko moze da rikne a i ako ode ima delova za njih.
next year at this time I'll be a millionaire
meni se svidja ova Omega Seamaster planet ocean chrono u narandzastoj boji, mada cene Omega satova su previsoke, za taj novac se moze kupiti bilo koji IWC Aquatimer chrono verzija sa najboljim mogucim ETA mehanizmom ili cak Zenith Defy, ali mi je prelepa ova narandzasta kombinacija, pogotovo kais od koze, imao sam priliku da je vidim uzivo
Bookmarks sajtovi