Nick, koji su modeli seika u pitanju?
Nick, koji su modeli seika u pitanju?
IWC Inženjer. KLASIKA, čista:
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Slike satova koji mi se sviđaju ?
Vladan P-moja k'o lekcija
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da se spustim malo na zemlju:
Tissot Le Locle:
Orient Star WZ0081FR:
Orient M-Force EL06001H
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jedan od najepsih satova po meni:
Dobro znali smo Miki da nemas ukusa ,dalje............
next year at this time I'll be a millionaire
SNZG07
SNKK41
JS Watch Co. Sif NART 1000m:
Pozz!!!Evo i mene malo,opet svrljah po gradu,otbanah,inače nwolf ono je seiko iz serije spirit i meni se mnooooogo svidjaju,a htedoh vam reći da sam iskoristio da malo bolje podledam i osmotrim onaj "ocrnjeni" TIMEX i sa moje strane,dakle,ima ih razni,digitalni,oni sa kompasom,obični klasični i po jedan sam sam probao,mislim da se prodavačica malo i nervirala al šta da joj radim,i nekako sam malo i smekšao a pogotovu kad sam probao timex expedition rugged field,znači toliko mi je lepo lego da sam se ja stvarno prijatno iznenadio i njegova cena od 6900din je perihvatljiva tako da ću ja do marta videti šta ću i kako ću,uglavnom evo slike sata i vel pozz svima!
Nick, ocrnjen, neocrnjen, to ne treba da te sputava ako ti se sat svidja.
Na kraju krajeva, ti ces da ga nosis.
Ja bih na primer rado uzeo jednog od ova dva (a mozda i oba)
Bookmarks sajtovi