Hoce li neko da smiri ovog sumskog duha?! Upropasti me sa ovakvim fotografijama!!! Au, kakvi satovi!!!
Hoce li neko da smiri ovog sumskog duha?! Upropasti me sa ovakvim fotografijama!!! Au, kakvi satovi!!!
Hamilton Skymaster
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zaljubio sam se do imbecilnosti (doduse, nije da je meni tesko dotle da dodjem )
Taman jedno vreme nisam mastao o nekom satu, kad me iz zasede uhvati ovo BL251-03L cudo! Rekao sam vec da me najvise nerviraju oni dostupni (ili granicno dostupni satovi) jer svakojake kombinacije onda more moju ludu glavu! Dal me podseca na Breguet Type XXI, sta li?!?!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Čuj njega "podseća"... Mene NE podseća ni na koji drugi al to ne umanjuje pravo da kažem da izgleda j...(samocenzura)..o dobro, hoću reći savršeno. Jos pamtim kakav je utisak ostavio na mene prvi put, upravo ovaj model sa braon kaišom. I nemoj mi gurati još ovaj u glavu (kud i otvorih ovu temu ), malo mi je što mi US verzija nighthawk-a gmiže po glavu, dok sam ja u poteri za jednim sasvim drugim modelom...istog proizvođača...
seiko
Bookmarks sajtovi