@anbeast,
Taj Segull izgleda bas odlicno, nekako djeluje skupo na slici iako imam osjecaj da je uzivo ipak malo drugaciji
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Superocean heritage, sat je nevjerovatan, veličine 44 a stoji na ruci savrseno iako nemam širok ris. Čak mi je djelovao i lagano, nisam imao uticaj da je teži od hirdoconquesta. I što mi je najvažnije nije načičkan kao Navimeter ili Chronomat modeli.
Dalje narukvica mesh je za pohvalu i pristaje imidžu brenda.
Sve u svemu 5+
Poslednja ispravka: Baron (7.11.2014. u 22:17)
Gledao i citao po WUS-u, kazu da uzivo izgleda mnogo bolje nego sto bi se reklo na fotkama (ovo je najbolja fotka koju sam uspeo da nadjem. Na sajtu Sea-Gulla ne izgleda toliko dobro). Najsmesnije je sto u USA kosta 350 dolara (sa popustom od 650), a na Sea-Gull sajtu za Evropu - 1000 evra Kako stvari stoje kada bude doslo vreme za kupovinu bice ostra borba izmedju
Orienta (nekog od ova dva),
Seika
ili Sea-Gulla... Mada, ja bih najradije i Sea-Gull i Akvateroliki Orient
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Kakav seagul- pa vidi se s kilometra da je kinez!?
Orient Star "aquateroliki" al crne boje- extra!
Anbeast u tom cenovnom rangu pogledaj i Frederique Constant,odlicni satovi.
Znam za njih. Koliko se sećam Konstan pravi satove vrlo klasičnog, dressy dizajna tako da, stilski, može biti konkurent onom Sea-Gullu, dok su Orienti nešto sportskiji. Hvala, marko14!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Imao sam prilike da malo bolje pogledam FC World Timer i odusevio sam se satom,jedino mi se dizajn narukvice ne svidja,ali to moze da se promeni,svako ko gleda satove klasicnog dizajna treba ih uzeti u obzir.
Bookmarks sajtovi