Evo ti Milane ta Certina u Bomaru DS Action nije losa cijena, jos uz neki popust.
Chrono je oko 1800
Evo ti Milane ta Certina u Bomaru DS Action nije losa cijena, jos uz neki popust.
Chrono je oko 1800
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Imaju valjda dva modela ove obične (ne hrono) varijante, sa keramičkim i bez keramičkog bezela. Naravno, ako može keramika uvek je bolje, iskrzani bezel mi je uvek delovao dronjavo.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
E to nisam vidio, koliko se meni cini sve ne hrono verzije imaju istu cijenu, ako moze neki link te verzije sa keramickim bezelom, to mi djeluje odlicno
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Mislim izvinjavam se ali ne privlači me Certina baš puno. Ma da ovaj model je dobar. I ja sam kreten,ali bi opet za te pare nešto meni po meri. A sad sam bio u Bomaru ima taj plavi i čini mi se da je oko 86000 koliko se secam
next year at this time I'll be a millionaire
I izgrebana mu je narukvica,je l si bio u Uscu,ja sam ga tamo probao?
Delta
A ova je sto sam pisao 1150 e
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi