"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Uh Vlajo gledao je, nosio je...ali je skupa. Mislim i previše skupa ali je prelepa.
Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. )))
Poslednja ispravka: VLADAN P (18.11.2014. u 10:22)
next year at this time I'll be a millionaire
Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. )))[/QUOTE]
Istina do istine:
Od ponedeljka pocinjem da ucim.
Sutra pocinjem da drzim dijetu.
Samo jos ovaj sat.
Lako moguće.....
Hmmm... Imam neki blag predosećaj da si ti Duše-sa-sekirom, horološki rusofil. :-D. Zaista ne znam sta me tačno tera da tako razmišljam ?!?! :-D
JOOOOOJ.... Nautilus! Savrsenstvo!
Da se ne lažemo, zmaju, zadrz'o bi se kod tebe cirka dva meseca :-D
Poslednja ispravka: RUS (23.11.2014. u 0:42)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Talbot je najbolji!
Bookmarks sajtovi