Bradonja uopšte nemaš ukusa
next year at this time I'll be a millionaire
Znam, ali to se stice. Zato sam ovde
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Merkam Rangeman već neko vreme, ali mi se ovaj Aviator uvlači na listu "sviđanja" u poslednje vreme
araphel
Uskoro ću taj avijator (GW-3000) predstaviti detaljnije.Napisao sam već pola teksta.
Ne znam da li si probao taj sat ali verujem da bi se tebi baš dopao (pošto znam kakve satove nosiš)
Poslednja ispravka: VLADAN P (23.11.2014. u 15:04)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vladane, e baš se radujem tom opisu, jer me jako zanima. Uleteo je na listu sasvim slučajno, ne znam ni kako sam nabasao na njegovu sliku. Lično preferiram da G bude digitalan, ili pola-pola, ali ovo je em veliki, em metalna narukvica...
Inače, u poslednje vreme jedva da nosim išta osim Invicte i King of G. Realno, kontam da bih uz metalni G prestao da nosim sve ostalo... Obrnuo sam pun krug i stigao nazad na G 😜
Kako bi mi legla jedna ovakava
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Zabranjuje se postovanje fotografija Omege AT i Grand Seika sa belim i teget ciferima. Odluka stupa na snagu u 24h! Prekrsioci će biti javno kamenovani! :-D. :-D
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bome ovo mogu potpisati u celosti!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi