Perfektna!
Perfektna!
Ima nečegbu tom starovremenskom šmeku
Samo kao za inat svi oni budu jako malog prečnika.
meni je 40mm nekakav minimum stavljanja na ruku i nošenja, a pretpostavljem da većina starovremenskih ronilačkih (i jastučara) ima i veći prečnik.
to će skydrummer proanalizirat u daljnim razradama historije ronilačkih.
Poslednja ispravka: jedan (7.11.2015. u 21:00)
дефинитивно је огроман на руци, има добар механизам крунице али су ми сви исти квалитетом, цертина чак и помало разочарала
елем ја ти преп да у делта ситију погледаш и веровали или не и едокс, то је тај исти ранг цене, а обрада је изврсна, успут погледај и алпину, њихови су ме сатови оставили без даха
п.с. иначе на окупљању рече не би никад платио више сат од 200евра, на АДИ, шта је сад ово хехехехе
hahaa, malo mi je dulje trebalo, al sam uspio sve pročitat...
je l moj post ćirilice
jesi iz Zagreba
da i jesam. samo piši. sve bolje mi ide.
pretpostavio sam, a mislio sam da si iz Novog Sada ili Subotice ili iz Zagreba
a pišem ja i ovako i ćirilicu, da se svi razumemo, pola-pola, čovek od kompromisa hehehe
Milane, ništa nego svest da nema ipak swiss bez neke donje granice.
Inače, proredio sam ekipu pa se pojavilo malo mesta u kutiji, a i želja za nečim takvim.
Taj Edox moram podrobnije da ispitam, jer videh skoro na službenom putu 60% popusta na njihove modele, čak i neke automatike, pa sam ih odmah otpisao kao nešto što sigurno nije baš zadovoljavajuće. Kako za ime znam, čak sam pomislio da nije u pitanju neka frankenštajnizacija stare marke.
Inače, u Delti samo pogledao, planiram kupovinu najverovatnije na nekom sledećem službenom putu.
Bookmarks sajtovi