Seiko Presage 2018 Blue Edition
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Seiko Presage 2018 Blue Edition
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Doyle,meni ovo skroz korektno,samo ne znam cenu.
Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Eto, mizzy je odgovorio.
I ja bih voleo da je oko 40mm, kao SLA017, zato i nisam siguran da li da ga uzmem. Kinezi pokušali da naprave 1:1 repliku sa 62MAS, mislim da se samo debljina razlikuje.
Slučajno naiđoh na taj model, jer tražim neki diver od 39 do 42mm za oko 200dolara. Na SKXu mi smeta mehanizam, Orient Ray i Maco su po specifikacijama dobri, ali vizuelno mi nisu uopšte zanimljivi, a kod Invicte mi smeta QC i završna obrada. Svakom sam za sad našao manu. Na kraju ću završiti sa Amfibijom.
Ako neko ima neki predlog nek' postavi, bio bih vam zahvalan.
Možda ovo?
https://bomar.rs/citizen-promaster-navy-ny0040-09ee
CITIZEN NY0040-09EE
Hmmm, totalno sam zaboravio na Citizen. Izgleda zanimljivo, ne dopadaju mi se indeksi i satna kazaljka. Otići ću do Bomara neki dan i probati ga, možda promenim mišljenje kad ga vidim uživo. Hvala!
Btw, postaviću pitanje u temi "Predlozi za kupovinu satova do 200 eura" da ne bih spamovao ovde.
Poslednja ispravka: doyle (23.3.2018. u 20:08)
Vertigo definitivno izbacuje zanimljiva rešenja, safir, keramička korona, navijač Seagull ST1901
Poslednja ispravka: chuck (23.3.2018. u 22:09)
Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe
Videh ga uživo msm ovaj hommage 62mas, I odličan je sat Završna obrada sasvim korektna. L2L je 46mm I na ruci se nosi kao malo veći sat, bar je meni tako vizuelno ostao u sećanju.E sad.. Cena je ta koju reče mizzy +poštanski troškovi.(posto je ispod 500$). Plus kome smeta guma, trebalo bi dokupiti mesh, koji mu lepo stoji ili neki oyster.. Dodao bih i keramički insert, tako da opet izadje na 300+$. Već za te pare moze da se uzme Helm Khuraburi koji je izašao u plavoj varijanti.
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Bookmarks sajtovi