GP, hands down! (po izgledu)
Nista ja vas gore ne razumem Znam da govorite o aftermarket narukvicama i to je to
GP, hands down! (po izgledu)
Nista ja vas gore ne razumem Znam da govorite o aftermarket narukvicama i to je to
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
GP
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
off topic:
Tacno, watchadoo je, nisam obratio paznju na detalje
Najpoznatije aftermarket narukvice mozes naci kod Harolda t.j. Yobokies-a i njegove se zovu anvil (svi linkovi imaju otvore za iglice, isporucuje opciono Seiko snalu itd.) i kod Watchadoo-a i njihove narukvice se zovu lumpy ali se odomacilo watcadoo (2., 3. i 4. link su zatvoreni).
Vrlo su slicne, mozda je minimalna razlika u tezini... Na konkretnim forkama je watchadoo
No time to lose
Hvala. Znao sam okvirno, no me nije previse zanimalo da se detaljnije upustam Valjda mi nije trebalo
Bookmarks sajtovi