Ponekad se pitam,da li ovi ljudi prvo pogledaju cenu novog sata ili da li se i malo informisu o satu(krsu) koji prodaju,ili cim otvore internet,odmah im se prikaze KP i stavljaju oglase bzvz...
Breitling for alibaba.
i njegovih 40 razbojnika...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Možda će ga neko i kupiti, ali za neki sitniš, jer ne znam da li ima nekoga sa 400 € u višku ko bi kupio onu kantu. Što se tiče formulacije da je 'prema nekim procenama' sat originalan, u to čak mogu da poverujem - ekipa sa četiri osnovne posle gajbe piva bi svojom velikom stručnošću mogla da oceni da je sat original, jer sličan ima rođak Milojko, onaj što ima noviji tip mercedesa iz kasnih sedamdesetih, već godinama radi 'u Nemačku', a očistio je toliko ulica po Frankfurtu i Minhenu da je postao svetski čovek.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Gledano sa tacke gledista nekog kome je bitno da nosi sat koji je "brend" iako je replika, ne bi ni pogledao ovaj sat. Ko ima 400 evra vec moze da nosi ozbiljan brend, ali original (ne Rolex ili Omegu, ali odlican Tissot, Seiko, skup Casio i tako neke poznate a dobre marke, polovne pogotovo). Replikatori su najcesce klinci koji jedva odvoje 100 evra za sat (ukljucujuci tu i mene), tako da je ciljna grupa prodavca "ljudi izmedju 40 i 60 IQ", bez uvrede bilo kome.
Sat od 400 evra se debelo proverava pre kupovine, jer 400 eur nikako nije malo. Kome jeste, taj ne kupuje na KP
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Himmelstrider,imas raznih pacijenata,ja bih otvorio bolnicu,samo za te ludake sa oglasa i uveo bi zakon,ko nosi repliku,sat na panj i
Neso,imenjace,znas koliko ima tih "strucnjaka",posebno u mom poslu,oni sve znaju i to uvek kazu u poverenju,a pola sela ce znati u roku od odmah.Inace,svaka ti je na mestu i gradove si ubo.
Bookmarks sajtovi