Kad smo kod pomenutog autora,preporučujem literalno delo o aparatu za sisanje
afk aparat za sisanje,a drugi aparat--tinjlu - Limundo.com
Kad smo kod pomenutog autora,preporučujem literalno delo o aparatu za sisanje
afk aparat za sisanje,a drugi aparat--tinjlu - Limundo.com
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mazn'o mi modul pa sesad,skroZ,pokvarijo.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Kakav lik,on nema pojma sta je napisao. Definitivno zasluzuje svoj podforum.
Evo sve njegove aukcije.
Spisak aukcija Limundovca gasis
Poslednja ispravka: Djordje (26.9.2011. u 21:07)
^^ Hehe! Neverujem koji lik
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Nakit, satovi i dragocenosti : Rolex Original sat! - ID 1022003 - Kupujem Prodajem
Star oko 30 godina, original naravno, kao sto se vidi na slikama, jedini problem je sto mu je izvucen potenciometar za stelovanje, to mozete kod sajdzije da popravite za 200 din, mene mrzi da ga nosim. Imam jos par satovi "saiko", "caika" itd. .uskoro sve slike. : )
steta sto nisam u Bgd u hehehe ko je pri telefoni da zove Marka 5 mozda ga bude zanimalo.. ))
next year at this time I'll be a millionaire
uradi sam :
linksat je lepo radio dok ga nisam ja otvorio bila neka mrvica u staklu i ja da ga ocistim pospadaju sve skazaljke. e sad ja sam ga sklopio mada kad sam vracao skazaljke izgleda da sam iskrivio pa kace jedna od drugu to je izgleda mana i i mam manju bateriju probo sam radi sekundara al one dve mi skazaljke glave jedna od drugu ko se razume za male pare odlican sat!
jole777 kaže:
simo moras da resis ove krive skazaljke ))))) hahaha mislim da vredi probati
next year at this time I'll be a millionaire
^ ma da, vredi svaki dinar!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi