Nisam mogao da odolim a da malocas ne cimnem Rala
.Lazno se predstavih da sam iz "malog sela nadomak Sombora" dakle idealan sam da postanem zrtva , pardon srecni kupac
Posle "upita" za oglaseni sat pustio sam ga da mi izdeklamuje hvalospev o istom...
Naravno Rale me je onako "u poverenju"
upozorio da je sat malte ne vec prodat i da je pitanje sata ili cak minuta kad ce "otici"kupac je po njegovom kazivanju neki "namazani" juvelir koji je "strucno" procenio vrednost" dragulja" koje ima nameru da proda zasebno....
a onda da sat ukrasi bezvrednim cirkonima i jos bolje zaradi.
Rale nije rad da se ovaj njegov vrhunski sat tako oskrnavi a vec po mom glasu
je zakljucio da sam ljubitelj satova pa mi daje prednost.
Celu tu njegovu paradu dovodim do usijanja kada ga pitam da li je istaknuta cena na oglasu krajnja.
Naravno da je krajnja pa to je minimum minimuma Rale je izricit pri tome ja se sa istom slazem platio bih pouzecem u dinarima Ralov kurs je 124 ...
Dobro kad je tako dakle sa postarinom sve izadje okvirno 650 dinara
STAAAAAAA zaurlao je Rale da li ti budalo umes da citas sta je u oglasu napisano.
Pustih ga da opet padne u trans i kad je zavrsio svoju tiradu mirno mu kazem da je onih njegovih istaknutih 350 evra greska i da je to zapravo tri zarez pedeset 3.50
jer to djubre vise i ne vredi.
Vezu sam prekinuo ali oces vraga Rale sad zove mene o pa nece moci tek tako.......pljuvacina i psovanje u kocijaskom stilu se nastavilo narednih sat vremena al o njegovom trosku.
Bookmarks sajtovi