Cena bagatela. Verovatno je već prodat.
Sent from my Redmi 5A using Tapatalk
Ovo je definitivno najluđe nešto što sam pročitao!! novi Longines uz doplatu?!! HEHEHE treba neko da mu zvizne jednu disciplinsku da probudi iz sna!
Shvatio sam da kada u naslovu oglasa (Ne samo za satove) caps lockom stoji napisano "BRUTALAN!" , "HIT" , "VRH" , "ŠMEKERSKI", uglavnom se radi o dve stvari. Ili je vlasnik oglasa neka kaljava seljačina, ili je sam predmet oglasa smeće najvećeg reda.
Imao bih jedno pitanje vezano za oglase, gde neko nabavi novi original sat bez kutije i garancije ?
Poslednja ispravka: Oyster Prince (6.1.2019. u 15:46)
Može da bude :
-Kupljen sa kutijom ali dopremljen do Srbije bez(transport, ili na ruci,), da nakupac izbegne troškove dažbina. Btw. Garancija ne važi ako nemate propratne papire o kupovini.
-Replika sa Noobwatches ili sličnih kineskih sajtova koji prodaju iste u navedenom stanju
-Kutija i papiri prodati trećem licu. Zašto?
Gray market (100%legalno tržište satova samo se tako zove a gde su Gemnation, Joma, Ashford,CFS I sl.) veoma često isporučuje uz sat i blanko dokumentaciju, koja je idealna za legalizaciju "hot pieces", znači naknadno lupanje pečata i popunjavanje papirologije, grubo rečeno "legalizacija sumnjivih satova"
-Sat sa slike je dobar deal, ali treba proveriti autenticnost pre kupovine kod proverenog casovnicara..
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Gledam danas fotke satova koje nosimo i videh da je kolegu Nešonija, kolega Taunus svojom Слава - podsetio na onog nemca sa WUS-a koji je ovo čitao kao "kraba" ... no čovek je nemac i ćirilicu nepoznaje .....
Danas taunus nosio ruski Start a ja ko zainat naišao na ovaj oglas SMART pa me to asociralo, ... ovde se lepo vidi da su rusi odavno izumeli pametni sat
ps nek izvine Slaviša zaboravio sam da mu zatamnim ime, a mrzi me ponovo obrađivati print screen
Moram priznati da u ovom slučaju prodavac možda i nije toliko kriv. Naime, u ruskoj normi se pisano slovo t obično piše kao malo pisano latinično m, ali prema staroj konvenciji ovo slovo se pisalo i sa crticom iznad. Proizvođač je loše rešio kako će ispisati logotip, jer prvo t je napisano bez crtice, a drugo sa njom.
Evo kako logotip izgleda kada nije oštećen koliko na ovom satu:
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ovo mi je za kratko vreme postala omiljena tema. Ubodem random stranicu uz kafu i plačem od smeha.
Bookmarks sajtovi