Roleksu kapa dole, a "snobu" koji bi da preko "noob-a" da dodje do prave titule "snoba", ne treba davati nista drugo do sprdnje i osmeha. Noob je vrhunac snobizma, propao u samoj osnovi. Vrhunac prevare.
Roleksu kapa dole, a "snobu" koji bi da preko "noob-a" da dodje do prave titule "snoba", ne treba davati nista drugo do sprdnje i osmeha. Noob je vrhunac snobizma, propao u samoj osnovi. Vrhunac prevare.
Noob bi trebao biti neznalica, često se koristi u IT zajednici, pogotovo gejmerskom delu iste
Ovome prodavcu se očigledno svidela reč pa pokušava da podigne svoju robu iznad AAA replike
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Odgovor za Noob- . Sta god da je, to je posebno stanje uma, cim je potencijalni kupac spreman da plati toliko novca za prevaru.
Možda su dali to ime imajući u vidu da neko ko je "noob" neće moći da primeti bilo kakvu razliku u odnosu na original, hence zbog čega je njegova kopija najbolja i najverodostojnija.
Ono što mene fascinira jeste da KP ne radi ništa po pitanju ljudi koji oglašavaju krivotvorenu robu, ono što me ne čudi jesu državne institucije, jer one nikada ništa ne rade.
Ja sam jednom davno bio svedok kada su u vozu presreli neke svercere brendirane odece. I to u unutrasnjem saobracaju po Srbiji. Citava ekipa i super organizovana akcija policije. A ljudi koji su to "svercovali" za neki buvljak verovatno su sa totalne margine drustva. Stariji bracni par. Nista im jasno nije bilo gde su zapravo pogresili. A ovde imamo Rolex na "izvol'te" a institucija ne radi nista, kako rece kolega. Ja imam objasnjenje za to. Oni zapravo i kupuju to i jos im se nije pokvario "noob", a neka fake odeca je verovatno pokazala znake habanja brzo, pa da se sto pre zaustavi ta stetnost, i da se uveze bolja fake odeca
Veliko sniženje!
Ono, kad utripuješ da prodaješ Daytonu!
Užas
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Noob je jedna od fabrika replika u PRC. Ovaj preprodavac ne zna ni toliko. Inače, važi za jednu od boljih i ima nekoliko "savršenih" replika u svom asortimanu.
Bookmarks sajtovi