Još nekoliko oglasa, biće ih još (nažalost), izvori su neiscrpni.
SEIKO pozlacen sat - Limundo.com
Taktika – „da ne kažem iznerviraj prodavca, dovedi ga u stanje” i cena sa 500 $ pada na 10 din.Seiko sat kupljen u Americi i placen oko $500... 2X bio na aukciji niko ni da pita i sad kad ste me doveli u ovo stanje, da ne kazem iznervirali ide za 10 din a bateriju sam platio 50... kad je tako neka bar neko bude sretan.
Aksesoari / Satovi / Muški ručni - Limundo.com
Zanimljiva geografija - Japan u Evropi, da li je u pitanju cunami koji ga je bacio na pravo na Švajcarsku ?Proizvedeno u : Evropi
Proizvođač: Omega
koliko vidim sat ne radi mozda treba samo zameniti bateriju nisam sigurna
pozadi pise:water resistant japan movt stainless steel back
SAT STAR 45GOD - Kupindo.com
Starac marke Quartz od 45 ljeta, čitav oglas je zanimljiv, prenosim tekst.Proizvedeno u : Evropi
Proizvođač: Quartz
ZADNJIH GODINA UOPSTE NE KORESTEN
placanje postexspresom,pouzecem,postarina placa kupac,DOPUNA ZA TELEFON NE PRIHVACAM,ZATO NE NUDITE ,snizene su cene jer to sto prodam do 1.12.2011g prodato ,nakon toga povlacim sve aukcije [ na opšte zadovoljstvo] , a to dada pisite poruku ako imate neki dogovor ,hvala na razumevanje.
Po podacima koje sam našla, prvi kvarcni sat prizveo je Seiko 1969., a ovaj je stariji 3 godine. Ispred vremena, da ne kažem vanvremenski.
"Godine 1969. Seiko zajedno sa kompanijom Astron, koja se bavila proizvodnjom kvarcnih mehanizama, predstavlja satove sa kvarcnim mehanizmom."
(izvor : Svet Satova)
Ko pi ta ne ski ta !muski sat Armani emporio dobijen na poklon , sat je ispravan , u funkciji , nikad nije bio nosen ,nema nikakvih ostecenja......za sve ostalo pitaj te!!!!
3 u 1
SAT IMA I ALARM ALI ZAISTA NEZNAM KAKO FUNKCIONISE TAKO DA NEZNAM NI DALI MU ALARM RADI.
Za kraj, nagradna igra : Pronađi sat na fotografiji !
Bookmarks sajtovi