Ovaj, ako bi bila upućenija u cene izvesnih primeraka iz kolekcije, mislim da bi završio kao i ti satovi, tj. u fioci, i to u delovima.
Što se mene tiče, ja to lako rešavam - komplet servis štopera košta 1000 dinara, prosečan polovan sat iz moje kolekcije je u cenovnom rangu 500-1000 dinara, a neki bolji primerak čak i 2.000. Kod sebe držim nekoliko satova neimenovanih članova foruma u trenutnoj razmeni ('daj da šetam ovaj sat na mesec dana, evo ti mog sata kao kompenzacija'). Naravno, polovni satovi su izuzetno jeftini, pa bi recimo jedna dobra omega geneve mogla da se nađe za čak 30€
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
neso, sad nam jos ostaje da se nadamo da nam gospoje nece slucajno naici na ove postove, jer cemo obojica zavrsiti na limunadi, s pocetnom cenom od 10 din., sve zajedno sa satovima, a pritom nece imati problem s genitivom.
jole777 kaže:
Isti sistem primenjujem
Ako je neki sat očigledno skuplji onda to samo znači da sam do njega došao prvobitnom razmenom dobara(elektro-motor za Tissot i slično)
Kada negde putujemo žena se čudi-Što sklanjaš satove kad ne vrede ni 100 evra?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala bogu, moja gleda samo neke slike na forumu koje joj ja pokažem, tj. kada je u pitanju neki zaista lep sat. Da je drugačije obojici bi nam se smešio Limundo. Doduše, ne znam po kojoj bi nas ceni izlicitirali
Eto, ja sam npr. onaj poljot štoper dobio u razmeni za jednu raketicu i jednu pobedu
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi