1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
Evo mene opet - jednostavno nisam mogao a da ne postavim ovo.......... neznam kako da ga imenujem....... mozda ORIGINALNIJI OD ORIGINALA iliti najoriginilniji
Prilog 19683
Obratite pažnju na citate nemogu da se odlučim koji je žešći:
Ko ne primeti taj ne bi primecivao ni vanzemaljca u fotelji do sebe,
Svi satovi su automatik i kod svih su hronometri u funkciji. Ako negde i ne pise tako je jer ne nudim lose satove
Pod odredjenim uglom staklo relektuje izuzetno lepu plavu boju ali kada gledate sat direktno te refleksije nikada nema
Ha ha ha a ima robu za 500000e i sve orginali i dobri jer on ne prodaje lose satve??????
A hronometar radi pokazuje doba dana,mesec i datum.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 19788
Ovde čovek lepo kaže da ih je dobio greškom - pošteno
Pa srećom po nas u konsulataciji sa poznavaocem došao je do toga da bi veleprodajna cena bila fer:)
E sad ide ono glavno: Gde je sat u kutiji u njoj će te ga i dobiti!??! Brate, a koji je sat u kutiji ? No to nije bitno ide i ako nepiše!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Mislim da je svaki komentar suvišan :banghead:
Prilog 20329
Eeeeeee, taj vamos-tamos... :lol:
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Trenutno je na "voćkici" takav skup tragikomičnih oglasa da je to :ahhhhh:
Neke neću ni postavljati tipa ne radi na beterije nego na pomeranje ruke, druge sam već komentarisao (najoriginalniji)
a evo nekoliko koji zavređuju poseban tretman
1. Za sve KOLEKCIONARE poseban i ekstravagantni sat "džabe"Prilog 20456 -Duševan čova
2.Sat koji se čuje dok radi je zasigurno veoma loš-ovaj je dobar i "hronometri" radePrilog 20457
3.Za ovaj nemam komentar....možda skoro ko nov par nedostataka - sitnicaPrilog 20458
Hajde da kažem da donekle imam razumevanja za ovakve oglase, ali baš me zanima ko je licitirao ovaj poslednji :stupid:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
A ja vidim nešto mi fali kad ono ispustio četvrtog sa spiska
4. Nije siguran u originalnost ali mu MANOMETRI svakako ne radePrilog 20459 možda je sat hidrauličan ili radi na toplu vodu ?
Popovac meni ovde najvise smeta sto covek ne zna da li je orginal.
Citat:
sonebg kaže:
Popovac meni ovde najvise smeta sto covek ne zna da li je orginal.
Osnovana sumnja postoji čim manometri ne rade :D - šalu na stranu više od 90% njih se pravi blesavo i naivno - "kao grabljivac koji se pretvara da je hrana za svoj plen":sneaky::sneaky:.