SEIKO AUTOMATIK..RETKO - Limundo.com
Čovek je lepo objasnio šta je Seiko automatik.
SEIKO AUTOMATIK..RETKO - Limundo.com
Čovek je lepo objasnio šta je Seiko automatik.
Evo jednog veselog oglasa sa trule voćke. Ne znam da li mu je mesto među smešnim oglasima, ili kao smešan pokušaj bednog prevaranta.
Tekst:
Slika:Ime sata ZE IH je kazu nastalo kao skracenica od nacistickog pozdrava zeig heil
Iznad imena sata su krila sa krstom izmedju tako da bi trebalo da je avijaticarski sat..
Na poledjini su na dva meste oznaka i pecat 18 750 da li je zlato ili pozlata ne znam...
Na netu kazu da ih je radio lonzin ali nisam uspeo da ga otvorim,nemam taj alat
U svakom slucaju,sat je ispravan u odlicnom stanju i pravi raritet i kolekcionarski primerak !!!!!
Nacistički pozdrav se piše malo drugačije - Sieg Heil. Nesrećni prodavac nije uspeo ni da prepiše ime sata kako valja, jer se proizvođač zove Zeoih, a biće da je postavljač ćorav k'o krtica, jer u oglasu navodi da su u pitanju krila sa kukastim krstom, a krst izgleda uobičajeno. Inače, grb Luftwaffea izgleda ovako: http://www.warrelics.eu/forum/milita...helmet-125.jpg
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Jaoj Nešo, svaka ti čast za komentar ovog oglasa.
Ne mogu da se zaustavim od smeha, boss se pita da li sam normalna... Možda i nisam...
Pozz!
Samo za stopere. Nema opciju da meri vreme koje dolazi i malo je nevidljiva kroz durbin ali vredi pogledati
ŠTOPERICA ZA ŠTOPERE MERI VREME ŠTO PROLAZI---- - Limundo.com
Dobar mu je i opis predmeta:
neznam ko je proizveo ovu štopericu piše toliko sitno trebaju mi durbini da pročitam mehanička radi pa ko želi da meri vreme tu je polovna ispravna štoperica srećno
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Da, durbini ... vise komada je neophodno jer je previse sitno napisano.
Bookmarks sajtovi