^ Vrlo verovatno.Znaci pravac zaron,minimum 1000 m!
^ Vrlo verovatno.Znaci pravac zaron,minimum 1000 m!
Ali lošesej o šrafhauzenu, nema nige 100% original, rođaku iz nemačke fali pridev bogat (pun para) i naravno papire sam iygubio u seljenju zajedno sa kutijom. To bi bio pravi i potpun esej!
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
jedan komentar sa net.hr-a nepoznatog junaka
citiram:
"Ako imaš običaj kupovati online, to jest preko interneta, prvo vrlo pažljivo provjeri pouzdanost prodavača.
Prije par dana sam naručio preko eBay-a povećivač penisa koji me je koštao 100 eura.
Gad mi je poslao povećalo, a u uputstvima je pisalo:
"Ne koristiti na suncu".
He, pa nije na ciferu vec na kutiji sata. Moras da predjes na taj "novogovor"
A nisi video ispod toga SEIKKO koji je u objasnjenu cuveni SEIKO 5, mada na ciferu pise SGIKQ.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Lik ima garanciju tipa doživotnu...pa sad ko ima keša...
Da li ima nekoga ko bi kupio sat od ovog lika? Kad neko tako lupeta, ne verujem da bih od njega kupio ni žvaku, a kamoli sat.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi