Nešo, mislim da bi posle tvojih pitanja prodavac zatvorio svoj nalog i krenuo da se bavi nečim drugim...možda bi čak našao neki pošten posao...
Nešo, mislim da bi posle tvojih pitanja prodavac zatvorio svoj nalog i krenuo da se bavi nečim drugim...možda bi čak našao neki pošten posao...
Ovaj... prvo je rekao da ne prihvata ni za veću sumu, a kasnije je poslao poruku u kojoj pita da li ga zaje****
Pošto nemam tamo sto naloga, jel ima neko ko bi hteo da ga pita za onu gumu, ili da predloži zamenu za tovne piliće, vazduh u konzervama, džempere za prehlađene papagaje, kineske gaće sa greškom, pantalone sa četiri nogavice ili tako nešto?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Aj sad cu da vidim da napravim nalog
Pozdrav Matori zanima me da li si zainteresovan za razmenu posto ja duboko verujem da je sat zaista original i u to nemam sumnje citajuci tvoj oglas. Mene zanima posto imam farmu tovnih pilica i po kojeg petla u mestu Skrzuti da li si kojim slucajem zainteresovan za neki vid razmene?? Dacu ti i vise tovnih pilica saobzirom da i sam kazes da si spustio cenu i da sat vredi vise. Torima radujem se nasoj saradnji.
Poslao sam nasem prijatelju koji prodaje iwc predlog , da vidim da li hoce zamenu, naravno sve pravopisne greske su namerne Cekam odgovor
Samo se ti zezaj, a ako je tip plaćeni ubica koji se upravo vratio sa robije, cela priča neće izaći na dobro...
Hheheheh ljudi ima sanse da kupim sat, jos malo ubedjivanja, i ode mi kokoska Mileva i peto Milojica
Evo ga odgovor:
Paaa... hvala na ponudi ali nisam razmiljao na temu razmena neka ili kompezacija... za sada... Pozz
Bolje pozuri da natovis te pilice. Bice tu neka trampa,garant.
Trebao si kao dokaz da mu pošaljš one fotografije pernate živine koje si slikao-pristao bi garant!
Bookmarks sajtovi