komandirac mi zbog ovoga sad prezivljava strahovit dusevni bol i prolazi kroz
krizu identiteta, mislim da cu morati da mu kupim novo odelce kod puga da se smiri.
komandirac mi zbog ovoga sad prezivljava strahovit dusevni bol i prolazi kroz
krizu identiteta, mislim da cu morati da mu kupim novo odelce kod puga da se smiri.
Hteo si da kažeš G-šorc
To mora da je neki vodootporan šorc
Sad ni ja ne znam šta sam hteo Haha
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch".
Woody Allen
Ako nekome trebaju narukvice, covek se dokazao sa neupotrebljivim metalnim. Malo bilduje cenu ali kada je zdravlje u pitanju ...
Nakit, satovi i dragocenosti : 10 komada ANTIALERGISKIH narukvica - ID 2917772 - Kupujem Prodajem
Nikako nekontam sta je tuj smesno.. (?)
Obrati pažnju na cenu.
Prodavac je napisao da deset narukvica košta 2.000€, ali pretpostavljam da je hteo da kaže 2.000 dinara (oko 17 €). Kod nas se te narukvice zaista i mogu naći na pijacama po ceni od 200-300 dinara. Koliko mi je poznato, jedan forumaš se žalio da narukvicu koju je kupio od ovog prodavca, a što se tiče antialergijskog svojstva, u pitanju je klasična prevara. Kaiševi mogu da budu eventualno izrađeni od materijala koji izaziva alergije manje od drugih, ali pošto je broj alergija ogroman, a medicina ih nije sve ni zabeležila, ne znam kako je moguće napraviti antialergijsku narukvicu. Osim toga, čak i da je premazana nekom supstancom koja deluje na alergije, koliko bi takva supstanca mogla da deluje, a da ne nestane?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Jao, pa i ja tek sada vidim da pise 2000€ a ne 2000RSD
Bookmarks sajtovi