))))))))))))))))) baš sam hteo da postavim,genijalan je.A ovo je komentar na negativnu ocenu koju je dobio :
''li je nekorektan i to sve nije tacno kad smo pricali o zamenu pitao sam dali da ga izbrisem iz goglasa a on je rekao da ga ne izbrisem tako da on meninije biosiguran i sutra dan kad sam ga zvao da mu javim da je tel prodat on tada jos nije slao tel jel to je laz da je slao, i ja pristao da mu platim troskovi on je poceo da me vredja i da mi opsuje majku siparsku . jer ne treba meni da se pazi nego vec.''
RRRRRRRR!
Ne, ne režim, već citiram jednog gospodina, koji je, koliko mi se čini, stari poznanik sa teme o prodavcima satova sa domaćih oglasnih i aukcijskih sajtova.
Kao što se sa slike može pročitati, sat je pripadao indijskom oficiru, možda čak i Gandiju ili Nehruu, a korišćen je za vreme rata između Indije i Pakistana. Jes' da je ovih ratova bilo više, al' nema veze. Prema stanju sata, čini se da je oficir uspešno ratovao iz fotelje.
RRRRRRRRR! RRRRRRRRRRR!
(Opet citiram prodavca)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
neso, moj komandirac pocinje da se plasi tvojih postova na ovoj temi.
A i ti bajker, nisi cuo za svetski poznati himalton, pardon hamelton
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hm, šta li bi napisao da je u pitanju Hamilton Khaki?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Tisoje forever !
Bookmarks sajtovi