[QUOTE=vlajo;76957]Bajker, pretpostavljam da si i ovo primetio :lol:
Primetio sam :D obično ime obrišem ali sada nisam mogao. :thumbsup:
Printable View
[QUOTE=vlajo;76957]Bajker, pretpostavljam da si i ovo primetio :lol:
Primetio sam :D obično ime obrišem ali sada nisam mogao. :thumbsup:
Zanimljiv ... :)
Covek koji je postavio taj oglas je jedan od najboljih poznavalaca satova na ovim prostorima,a oglas je nastao kao odgovor na prenabudzene cene heuer-a koje se pojavljuju na KP. Inace je i sam trazio takav sat da kupi,ali su ga doticni "prodavci",odvratili od te namere.Verovatno ce ga potraziti u inostranstvu.
Dakle,covek se samo zeza.
Swatch Turbillion
Prilog 41675
Pazi koliko pozitivnih....većina ljudi preferira "svoju realnost", odlično tlo za opsenare :thumbdn:
Danas sam kupovao jedan Vostok na vocnom sajtu ,svaki taj prodavac ima svoje ljude koji podizu cenu tako da je tesko ista kupiti po povoljnoj ceni,bolje je zaobici te vocne sajtove :no:
Sasvim je moguće da je u konkretnom slučaju bilo onih koji podižu veštački cenu, ali nije u redu davati ovako paušalne ocene za sve prodavce. Jedini recept za kupovinu satova kada je licitacija u pitanju jeste odrediti krajnju cifru i sačekati poslednji minut aukcije da bi se dala ponuda. Aukcija u izvesnoj meri podseća na kocku, jer ljudi u trenutku odluče koliko će platiti kako bi ostali u igri. Naravno da je i tu sve marketing - ako dobar sat krene od deset dinara, ima onih koji će se upecati na formulaciju 'odličan sat za samo deset dinara' i misliti da će ga kupiti za smešne pare. Ponuda ruskih i drugih jeftinijih satova generalno nije loša, a pitanje povoljne cene je već nešto drugo.
Upravo ovako kako kaze Herr Moderator, ja sebi odredim gornju granicu i ''snajpujem'' na, otprilike, 8 do 10 sekundi pre kraja aukcije. Uglavnom uspeva :D
Zaboravih na aukciju pre neki dan, otis'o mi Ninja 5, dobar, ali sa ocajno izgrebanim staklom za 600d :( Demencija me stize..... :D
Dooobar ... :D