Pitam, jer je u pitanju prodavac koji nudi dosta satova.
Po mom misljenju, on sa svakim satom stavlja celokupnu reputaciju na kocku, ako jedno proda kopiju kako moze da garantuje da nije svaki njegov sat kopija...
Pitam, jer je u pitanju prodavac koji nudi dosta satova.
Po mom misljenju, on sa svakim satom stavlja celokupnu reputaciju na kocku, ako jedno proda kopiju kako moze da garantuje da nije svaki njegov sat kopija...
Taj ne izgleda kao kopija.
A to sa brojevima, u rusiji to nije bas kao na zapadu, ali to nije ni vazno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
jole777 kaže:
Da završimo off-topic, jer sat nije sporan. Mehanizam je slikan korektno i lako se vidi da je u pitanju robusni ali precizni ruski mehanizam 3133. Što se tiče oznake 089/500, u pitanju je stari štos ruske časovničarske industrije koji je karakterističan za Poljot. Poljot zaista pravi serije od nekoliko stotina komada, ali... posle izvesnog vremena upotrebe isti dizajn uz minimalne izmene, i eto nove ograničene serije. Npr. na ovom stu je dovoljno izmeniti natpis iznad šestice, pa da umesto 'vazdušni desant' napišu nešto kao npr. 'padobranci', i eto nove serije. Nisam ništa kupovao od ovog prodavca, ali samo bi lud čovek stavio onoliku sliku mehanizma i tvrdio za kopiju da je original. Sa slike se jasno vidi koji je mehanizam unutra, a vidim i da su svi bitni elementi za određivanje autentičnosti dobro uslikani.
Edit: preteče me Sima
Poslednja ispravka: Neša (7.12.2012. u 22:38)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Sve je jasno, izvinjavam se na offtopic-u, a i u medjuvremenu sam video da clan Ivan sa KP ima dobru reputaciju ovde, a ja mislim da je to ovaj clan sa Limunda.
Meni je taj sat baš lep, samo me ta korona odbija, deluje mi industrijski, da je elegantnija bio bi savršen....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
A opis tek
Bookmarks sajtovi