Onaj oglas: ''Ruzni sat'' ko da sam ja stavio
Onaj oglas: ''Ruzni sat'' ko da sam ja stavio
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
[QUOTE=Rus_PA;89132]Ne zna koji je sat, ali zna da je skupocen
"Mehanizam presvučen zlatnom penom"
^Moze biti, a mozda je u pitanju i "specijalna serija", koja je radjena posebno za Rolex-Longines
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Uf, vidim da su se i prevaranti nešto aktivirali ovih dana:
Evo sata za široke narodne mase koji košta samo oko 1500€. U pitanju je ne baš tako čuveni Engelhardt iz daleke Kine, koji se inače nalazi i na crnoj listi. Koliko sam shvatio iz oglasa, životni vek se drastično smanjio, imajući u vidu tvrdnju da je ovo sat za više pokolenja.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
To se zove "rad podsvesti"Rus_PA:89128 kaže:
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
E svasta u Bozjem toru.
U pravu je Neša, pre neki dan videh oglas za IWC big pilot....čovek ne zna kakav je sat u pitanju, odakle mu (navodno rođak iz Francuske ali sa tim rođakom se verovatno više nikad nije čuo, obzirom da nema kutiju, račun, ne zna gde je rođak kupio, kad je kupio), koji je mehanizam, mislio je da je original ali nije nego je isti kao original tako da ni stručnjaci nisu verovali kad su videli itd..... ali je znao da stavi cenu 500 eura. Žao mi je što nema više tog oglasa, izgleda se oglašavač vratio u mardelj ili neku drugu ustanovu zatvorenog tipa.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi