Pa to ti je Vojni sat za 2013. godinu, koji su porucile sve elitne svetske jedinice od americkih Navy Seals do Britanskog SAS-a.
Najnaprednija vojna tehnologija je u pitanju koja se koristi za tzv Black ops., ne razumemo mi to.
Pa to ti je Vojni sat za 2013. godinu, koji su porucile sve elitne svetske jedinice od americkih Navy Seals do Britanskog SAS-a.
Najnaprednija vojna tehnologija je u pitanju koja se koristi za tzv Black ops., ne razumemo mi to.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Eto. Da sumiram: ako skazaljke zaziru od nečeg, pravo kod časovničara. Ili psihijatra.
Šta je ovo danas sa oglasima!?
Sat, guma, mehanizam, telefon... Ništa mi nije jasno.
"Zbunite zavesu, spustio sam se."
Šta je to danas sa ljudima ?
pogledajte prvo ovog neveštog sa limitiranim tagom i porukom koju sam mu slao, pisao sam limundu ali ništa.
Zatim ovog, promenio je nik ali mu je stil pisanja(da nekažem varanja) ostao isti, i ove ludake što su ovo licitirali
i na kraju (Mislio sam da će kolega sa foruma ovo da objavi(ukoliko je ovo on) )prodavca koji prodaje "kvarcnu" peticu koji se još našao i uvređenim zbog pitanja našeg kolege
Strasno,
Trebalo je da ga pitas gde ima da se uzme nov TH SLR za 500e.
A majstor sa kopcom na razvijanje
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Obozavam kad ljudi pokusavaju da zvuce strucno i kao da se u nesto razumeju. Onda dobijamo onakve fascinantne opise
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi