Ma nije krep'o, već mu je ispala đunta sa sitnim nutom, a kako majstor nije imao odgovarajuće frcfongle da to malo dotegne, morao je da pređe na drugi mehanizam.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ne razumem... sve piše kako jeste! Ebre hard, nije šala...
Svaki automatik je na navijanje. Ali ručno, mahanjem ruke... iz ramena ili zgloba, svejedno. To famozno "automatik" suštinski je prevara, to ne postoji. Svakako moraš da pomeriš stajni trap da bi navio sat. Crnogorci ga ne priznaju, na primer (mislim na automatik), pa ni ja. Sve je u funkciji, i prečnik i metri i hrono. Sat je redak primerak, pa i slučaj, težak... ZZZ original, što je ustvari AAA kopija. Jedino ne razumem ovo "kući ste izuzetno kvalitetno"? Ja sam kod kuće uvek ok... nema veze, ja bih ovaj sat svakako kupio, bez obzira na astronomsku cifru, samo da se prisetim gde sam zaturio bunike...
Dal taj ima i neki BMW, Jagura ili šta god da proda sa tim odnosom (recimo za 300 evrića)?
boze kakvi ludaci.
Ne može čovek lepo da se opredeli da li da se smeje ili... tragikomično je, ipak. Staviš sat zvučnog imena na aukciju, lep stariji komad sa mehanikom od koje pođe voda na usta, za relativno razumnu sumu i onda, kad si privukao pažnju, onako "velemajstorski" poređaš tri "bilborda" u rezoluciji 288 x 216 piksela!?! Da je 1.april pa i da razumem.
Hi-res minijatura (ne stavljam oglas u inat autoru):
Bookmarks sajtovi