Pazi to je original!
Pazi to je original!
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Meni je jedan inače ozbiljan čovek rekao da jedan od poznatih brendova, a mislim da je Tag Heuer, ima ovlašćenog proizvođača replika u Japanu Da se nisam nalazio u njegovoj kući upitao bih ga da li je to čuo od preprodavca Milojka iz Malog Mrčkovca ili od Živojka iz Donjeg Kupusišta posle desetog mlakog piva ispred piljare u Drndilovcima.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
^ pa dobro, to je potpuno razumljivo, mozda hoce da zarade koju kintu sa strane kad vec ionako ne mogu sprece prodaju replika pa vele ajd i mi pravimo replike, to mora da su one s oznakama AAA
To je jedan ingeniozni IWC ingénieur rađen za Mercedesove inženjere kopiste. Što se toliko uzbuđujete?
Vidim da batica prihvata i zamene. Razmišljam da mu za taj hologramski sat poklonim kesu đubreta koju sam zaboravio da bacim, al' nešto razmišljam da je i to mnogo.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Kako niste culi za istureno odeljenje Rolexa u Indiji, boze moj
Halo, Bing, kako brat?
sto ste vi bre tehnicki neobrazovani pa to je cudo jedno ! Sa strane sata postoji dugme koje kad pritisnes projektuje ogroman hologram, na zidu recimo i onda dobijete zidni sat. Spustite ovaj rucni na neki stocic i od rucnog dobijete zidni i moram priznati stvarno me nekad zabrinjavate, ponasate se ko da jos zivite u davno prosloj 2013. godini!
Bookmarks sajtovi