Dobra ponuda, veoma ozbiljan sajt, i kvarcni automatik
Tissot Visodate Automatic Quartz Brown Band White Dial Men's Watch - T0194301603101: Watches: Amazon.com
Koji fail-eri...
Pozdrav,
Nikola
Dobra ponuda, veoma ozbiljan sajt, i kvarcni automatik
Tissot Visodate Automatic Quartz Brown Band White Dial Men's Watch - T0194301603101: Watches: Amazon.com
Koji fail-eri...
Pozdrav,
Nikola
Duhoviti prodavac
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Rus, video sam taj oglas, taj lik prodaje i 007 koju je ovde na forumskim oglasima uzeo za 100e....sad naravno traži 150e. Gde ne videh tu 007, ja bih je uzeo, ovaj je čini mi se šibicar klasični.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Moj drug je na Creationu jeftinije novi 007 platio, ja sam mu narucio oko 140e je bio
SEIKO automatic sa DUHOVIMA
Zanimljiva je priča. Ovaj SEIKO sam kupio u ispravnom stanju ( radio je u minut ), jedino mu je pleksi trebalo zameniti. Odjednom, preko noći je stao i ni da mrdne. Šta da radim- odnesem ga na čišćenje i zamenu pleksija. Platim pošteno i ostavim ga da prenoći. Sutradan ga pogledam a ono ispod pleksiglasa na ciferu čitava flora i fauna ( mrvice, dlačice i ostale životinje ). Ujutru ga odnesem na čišćenje cifera ( koji je inače čista desetka - čak svetli u mraku) i to završim brzo. Pomislim to je to, sutra ga slikam i kačim na KP. Prenoći gospodin SEIKO još jednu noć, kad ono sutradan oštećenje pleksija kod broja 5, ali sa strane, ne vidi se uopšte, jedino kad ga okreneš i baš zagledaš. Pripišem sva ta dešavanja DUHOVIMA i slikam ga te ga okačim na ove stranice. .. Koštao me je više od 25e, ali ako ga kupite dobićete i duhove zarobljene između pleksija i cifera. .. Srećno ! !!
+Cena: 25,00 €
Viđeno: 173 puta
Bugi19 online 24 0 Beograd | Rakovica Svi oglasi (71)
Pošaljite prijatelju | | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
Obavestite nas: Pogrešna kategorija/grupa | Ovaj oglas je SPAM | Protiv pravila | Bezbedna trgovina
bugi je dobar i posten covek sali se malo.preporucujem ga za saradnju kupovao sam od njega.
Odličan oglas, duhovit
Bookmarks sajtovi