Moram da priznam da mi je sve to sa tim avionima težak cirkus, a ova slika to odlično ilustruje. Koliko mi je poznato, JAT je svojim avionima davao nazive po gradovima, ali i po ljudima kao što su Nikola Tesla, Edvard Rusjan ili Mihajlo Pupin. Svaka čast Novaku Đokoviću, ali mislim da su npr. Jovan Cvijić, Mihajlo Petrović - Mika Alas, Josif Pančić, Branko Radičević ili Sava Šumanović mnogo značajniji uzori, a čiji bi značaj trebalo potencirati. Naravno, ovo nije konačan spisak, već samo primer.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Cist marketing , trnutno najpopularniji srbin na svetu , pa na taj nacin promovisu kompaniju
Ma,meni je uopšte glupo davati avionima imena ljudi.
Posebno živih.
Malo je i nezgodno za izveštače-
''Grupa poslovnih ljudi je ušla na zadnji ulaz Novaka Đokovića !?''
''Pri padu (daleko bilo) Novaka Đokovića poginulo je 126 putnika''
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da, a nažalost i verujem da im je to logika, a evo kako to radi Alaska Airlines:
Ovaj rep je svakako autentičan, a postoje i još neke slične ideje. Na primer, ako se na trupu odštampa panoramica Kopaonika ili Zlatibora, šumadijski predeo ili nešto slično, sigurno bi izgledalo lepo, avion bi bio primećen, a bilo bi i marketinga. Evo jednog primera iz Hrvatske:
To što na nosu piše Novak Đoković će retko ko primetiti, imajući u vidu kako i kuda se ulazi u avion. KLM ima praksu da na avionima piše The Flying Dutchman, što se takođe teško vidi, osim ako čovek ne zagleda.
Mislim da bi slika nekoga od pomenutih, ili npr. Tesle, Kopaonika i slično imali bolji efekat i da bi promovisali trajnije i veće vrednosti.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Poslednja ispravka: kiss kiss bang bang (30.10.2013. u 13:11) Razlog: dodavanje linka
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Bookmarks sajtovi