Ha, ha, izgledaju kao da ih je Lucifer izbacio iz pakla kao nepodobne.
Ha, ha, izgledaju kao da ih je Lucifer izbacio iz pakla kao nepodobne.
ovaj levo je najplaceniji maneken na svetu!
Nisam znao gde ovo da stavim, pa rekoh da probam ovde. U pitanju je biser domaćih prevodilaca. Elem, kako se na srpskom naziva Karlov univerzitet u Pragu? Na češkom se to naziva Univerzita Karlova v Praze. Ipak, neki prevodioci (žednih preko vode) nazvali su ga Univerzitet Čarls. Evo citata vesti:
Ime sajta neću spominjati. Ionako je veoma posećen, pa će se uredništvo obrukati i bez moje pomoći.Većina državnih univerziteta tvrdi da će plan ministarstva prosvete dati političarima više vlasti i da će jedino banke profitirati od predloženih reformi kojima se uvode školarine za studente.
Više stotina profesora i studenata praškog univerziteta "Charles" pozvalo je danas vladu da odustane od promena na kojima bi trebalo još itekako raditi, preneo je AP.
Okupljeni profesori i studenti su zapretili daljim protestima, pa i štrajkom ukoliko vlada ne ispuni njihove zahteve.
Češki ministar obrazovanja Josef Dobes rekao je danas rektoru Univerziteta "Charles" Vaclavu Hamplu da je neodgovoran i da podstiče proteste. Hampl je negirao te optužbe.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Valjda zato što automatski prevode vesti sa deska, bez preterane upotrebe sive moždane mase, a to im onako agencijski stiže na Engleskom a ovi "kulturni" pa prevode i lična imena. Evo citat sa Wikipedije: In 2006, Hampl became the 507th rector of Charles University in Prague. Novinarski biseri.
E, dragi moj Vukase, ako mi dokažeš da imaju sivu masu ispod skalpa, javno ti obećavam da ti kupujem patek u mint stanju
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Imaju, imaju... samo je dobro umućena. Pobrkali su brainstorm sa brainshake-om.
Nego, šta reče... Patek, a. E, da je Tirnanić živ...
U jednoj seriji, bilo je to davno, ali se dobro sećam, junakinja ulazi u prostoriju i kaže (na engleskom) : "Ja sam persona non grata", a ispod ide titl "Ja sam persona, a ne gracija."
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Bookmarks sajtovi