Jesu originali. Sense recimo ne salje racune uz satove, ali salju garantni list koji radi, provereno. Razlog je siva zona u ekonomiji i izbegavanje poreza, pretpostavljam.
Jesu originali. Sense recimo ne salje racune uz satove, ali salju garantni list koji radi, provereno. Razlog je siva zona u ekonomiji i izbegavanje poreza, pretpostavljam.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Za Sense je tačno-prodaju originale.
Za ostale -kako ko.
Ima i originala i kopija.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nisam mislio na Sense, za njih znam da su ok. Mislio sam na oglase tipa Kupujemprodajem i sl. Tu ima ljudi koji prodaju po 10-20 Casio satova sve novo sa garancijom.
Ima dosta onih koji švercuju iz drugih zemalja, obično EU, pa kada dobiju nazad PDV mogu i da stave konkurentne cene. Ne znam da li se kod nas priznaje međunarodna garancija, ali znam da taj štos postoji kod televizora. Ima onih koji po porudžbini donose televizore iz Mađarske, uzmu PDV, ovde ih prodaju po pristojnim cenama, a međunarodna garancija važi.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
A sta kazete na "dubina do 100 m H2O" .
pije vodu kao vo a nema pojma sta je H2O Salu na stranu, pomislim samo koliko je uvredljivo kad neko oglasava lose uslikanu repliku kao original a i sa tako muljave i mutne slike se vidi da je replika a pritom je jos i potpuno olupana kao da se vozila na podu zadnjeg dela dajca po terenu...
Sa druge strane tu su i satovi koji imaju kao brend nisu originali ali su ono klasa nekog krs dna sata koji se oglasavaju kao unikati za basnoslovne pare.... narod uvek trazi kolko mu para treba a ne kolko vredi
Dobro pitanje za ovog sto prodaje ovaj Eco-Drive : "Jel znas ti prijatelju cemu sluzi fotosenzitivni senzor, a cemu solarna celija ?"
E, postao sam mnogo alergican na glupost. Razumem ja da je decko samo hteo da izreklamira svoj proizvod maksimalno, ali kad to vec ne zna da uradi kako treba... Ne grebe se staklo, ajde... xD
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
marketing, što ćeš...to ti obično ovako bude: ode baja do urara pa pita : eto ja b prodo sat pa jel to što valja i sad urar mu fino pojasni (ako je normalan) , ili mu natrkelja hrpu baljezgarija (ako je nenormalan) ili mu ako ima smisla za humor ispriča par nevjerojatnih gluposti tipa da radi na otkucaj srca, da ima nepoderivo staklo, da su ga radile djevice iz japanske sekte Seikosha i onda umire od smijeha kad taj to prepiše u oglasu..ili mu onako carski da procjenu sata pa imaš džepni Cortebert za 20 000 kn jer je mastor reko da tolko vrijedi.
ovako se radi oglas za sat:
Portal Satova - Forum - Pogledaj temu - p: Le Valois Automatik
sin.er....svaka ti dala za taj oglas very big like
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi