da ozivimo malo temu
OMEGA Speedmaster PROFESIONAL Original (34334861) - Limundo.com
Zar nije kralj....original..
da ozivimo malo temu
OMEGA Speedmaster PROFESIONAL Original (34334861) - Limundo.com
Zar nije kralj....original..
Poslednja ispravka: RUS (12.3.2015. u 17:52) Razlog: ubacen screenshot
Pisali smo vise puto ovo, ali da ponovimo jos jednom.
Kad postavljate oglas, napravite obavezno i screenshot istog, posto kad oglas istekne poruka gubi smisao.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Povoljno, prilika koja se ne propusta
Pretpostavljam da je greska u pitanju, posto su cene ostalih oglasa u principu ok, ali ovo je ispalo smesno.
Poslednja ispravka: RUS (10.4.2015. u 21:28)
"Gold filled case"... Bojim se da nije greska
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Mislim da je promašio RSD/EUR prilikom formiranja cene
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Ima svega bukvalno
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Gde bre da ostane bez jastuceta...
ROLEX original (Korišćeno)
+
Cena: 400,00 €
Viđeno: 8 puta
Todor online
22
0
Kliknite za broj telefona
Zaječar
Svi oglasi (10)
Rolex original kupljen u libanu, sa vidljivim mehanizmom s preda i polu staklenim zadnjim delom sa vidljivim celim mehanizmom kako radi(pozadi cu da slikam ovih dana sat mi nosi brat). . . Radi na baterije, na navijanje, ali kad se nosi ni jedno od toga nije potrebno jer kada se nosi pokretima ruke kad je na ruci samo navijajuci. . .
0695666919
Pogledajte i ostale moje ponude i oglase
Pošaljite prijatelju | | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
Obavestite nas: Pogrešna kategorija/grupa | Ovaj oglas je dupliran | Protiv pravila | Bezbedna trgovina
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Bookmarks sajtovi