Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Evo korigovao sam oglas, sad je i moj zreo za ovu temu xexe
Ja zato stavim malo veću cenu i preprodavcima se ne isplati da se gnjave za sitniš, pa me takvi uglavnom i ne zovu, jer kako mi se čini, uglavnom imam posla sa klasičnim pacijentima. Kada sam prodavao automobile, u oglasu sam napominjao da je cena fiksna, da je prenos obavezan, bio sam spreman da samo malo korigujem cenu i nisam imao mnogo takvih. Imao sam nekog pametnjakovića kada sam prodavao forda, što sam ovde napisao pre nekoliko godina (LINK), ali posle toga ne. Kada sam prodavao micubiši, dao sam oglas u nedelju i ceo posao završio 2-3 dana kasnije. Čovek je zamolio da auto pogleda njegov majstor, odlučio da kupi, došao da donese novac i izvrši prenos i sve je proteklo u najboljem redu. Cenu sam korigovao za neku sitnicu na auspuhu koju je trebalo rešiti, a koju zaista nisam primetio, i ceo proces prodaje je protekao korektno.
Jel može za 20 € ako je od hirurškog čelika, AAA i ako su svi hronometri u funkciji?
Poslednja ispravka: Neša (5.2.2017. u 12:11)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ne može, to je Švajcarska kopija skx007, dobija se uz originalni, nije neka leva kopija
Petre, tebi nikad nije dosadno.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Daj molim te celu prepisku da procitam, ako ima jos toga, najezio sam se...
Ne, to je to, fali samo prva poruka, poruka upoznavanja nego mi je neko slao kolekciju na mail pa sam ih permutovao, ali car je, verujem da se može naći skx za 200 evra ali ne baš potpuno legalan ili sa creationwatches.com i jomashop koji su i sami polusiva zona ali to da ne računamo carinu, slanje... Ali mi je smešno, kako je počeo sa pričom očekivao sam impozantnu kolekciju a la Mario
Zao mi je sto nema jos nesto...
Misliš nedostatak pameti i elementarne kulture?
To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi