i jos jedan biser sa pravim kolekcionarskim primerkom:
https://www.kupujemprodajem.com/Rake...filter_id=1701
i jos jedan biser sa pravim kolekcionarskim primerkom:
https://www.kupujemprodajem.com/Rake...filter_id=1701
ko drugome jamu kopa sam u nju pada
Treba da se zaposle ljudi,koji ce da ociste Srbiju od ovakvih skart trgovaca.Sat je luksuzna roba,replika od 9 evra i bilo koja druga replika je uvreda za ovaj forum i ljude na njemu.Pa kada procitam clanak nasih kolega,npr od Piksija(nadam se da kolega nece zameriti) i onda vidim ovakav oglas...ma kakvo peglanje,pojedes fon i cao-zdravo.
Razumem ja poentu teme,ali uvek se iznerviram kada vidim ovako nesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma već ih ima, zovu se tržišna inspekcija i policija, ali njihov nerad je nažalost tema za neki drugi forum.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Toliko o tome da postoje.Ne mogu da verujem kakvih nakaradnih kopija ima.Meni moju Bulovu drzali na carini 12 dana,trazili sliku online prodavnice,ebay-a,moje izjave da je sat original i potpis i pecat registrovnog casovnicara,koji ce time potvrditi da taj model Bulove postoji i da nije kopija.More kopija,a sat sa papirima stoji na carini 12 dana,zato i jesmo tu gde smo.
Otisao sam malo u off,ali eto primera kako originalan sat naidje na problem,a prave kopije imas gde hoces,saplicemo se na njih.
Još im nisi oprostio za Bulovu.
Koji crni oprostaj,paket mi stoji 10 dana na carini i u ponedeljak-utorak ga ocekujem uz pismo sa zahtevom za DNK zuba od prodavca iz Kine.Posebno sto jedva cekam da vidim slobodnu procenu vrednosti paketa i dazbine za isti.
Kome i za koji djavo da placamo tolike namete,a Breutlihing ima za 9 evra,na celiku(presavijenom,otrovnom limu) i jos kozni kais na poklon,WOW.
Zvučiš neraspoloženije nego dok si čekao sat na carini.
Moram priznati da ovi sa carine zaista jesu kreteni. Ja sam čekao skoro deset dana da im prođu običan brijač, četkica i sapun za brijanje koji se ne falsifikuju, kupljeni su od ovlašćene prodavnice iz EU, nisu skupi, čak i ne mogu da se švercuju zbog male vrednosti, ali eto - iz Holandije stignu do BG za dva dana, a onda kampuju u carini kao da sam kupio u najmanju ruku avion. Jeste da mi ništa nisu tražili i da nisu mogli da se finansijski ovajde, ali to je zaista bezobrazluk na kvadrat. Šverceri se javno oglašavaju i nikom ništa, a pošten čovek koji kupi robu u vrednosti dve osrednje kese iz samoposluge čeka robu kao da je neko nosi peške sa Grenlanda.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi