Mogu samo da kažem da se divim smilu za humor, pa ko god bio naš dokoni autor.
Mogu samo da kažem da se divim smilu za humor, pa ko god bio naš dokoni autor.
...i da, nastavak oglasa...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kolega,a sta to fali mehanizmu i kvalitetu kod ovog sata?Nadzivece dve generacije.Sat je legenda i tu cinjenicu ne moze niko da pobije.On ima nesto sto obicne Omege,Rolexi...nemaju;LEGENDARNOST.Da li vredi ovu sumu?Ako ga neko kupi onda vredi.
PS Rolex,koji je supruga kupila pokojnom Pol Njumenu,star 50 god sa vidnim znacima nosenja a koji je ove godine njegov zet prodao na aukciji za 18,5 miliona $ vredi te pare.Dajte molim vas.
Lepota a često i kvalitet je u oku posmatrača. Onaj ko kupi ovaj sat za ove pare je "nepametan" jer ga na mnogo drugih mesta može naći dosta jeftinije. Mislim da je to poenta prethodnih komentara i razlog podsmeha. Baš zbog toga što je sat poznat / legendaran i cene po kojima se mogu naći su lako dostupne. I zna se ko je ovde najveći Seikov ambasador i ko će sutra u rubrici koji sat nosite da prikaže jedan Seiko prepodne a popodne drugi
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Nesoni san sta da ti kazem, osim sto si i sam primetio da ambasadorski posao nije lak.Te kasting prepodne te kasting popodne.Ma idi begaj,ovaj mandat i vise jok
Poslednja ispravka: dusan51 (27.9.2018. u 1:49)
Drugovi sat ste mogli kupiti prvo za 200 pa za 300 pa za 450 pa za 500.
Fulali ste voz.
Ja i dalje čekam kolegu da se očituje o oglasu. Siguran sam da će biti zanimljivo.
Bog otac.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sveti gral nema cenu!
Bookmarks sajtovi