Mogao bi da za njega dobije ovaj telefon:
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Mislim da je ceo oglas zamišljen kao oda srpskom inženjeringu i tome šta je naš narod sposoban da napravi kada ga ostave na miru strani centri moći, Rotšildi i ostala kamarila koja stoji Srbima za vratom.
U original Rolex šasiju je inkorporiran Poljot mehanizam, i autor može slobodno reći da sve radi (Osim u sredini) i da se ovo čudo inženjeringa veoma lepo restartuje. Dodatnu eleganciju ovom modelu pruža kožni Tissot kaiš (Kompanija poznata po kvalitetu izrade kaiševa ) i sve to predstavlja budućnost watchmaking industrije u godinama koje dolaze.
Vallee de Joux, your move.
Na voćnom sajtu bar navodi da je to Rolexovo kućište došlo iz nekog sweatshopa u dalekoj Kini, mada me ne čudi što onaj 'chronograph' u sredini ne radi, imajući u vidu konstrukciju mehanizma 3133. Mogao je majstor časkom da istesteriše prozorče za datum umosto 'chronographa' koji ne radi i da ostatak podbrojčanika zafarba flomasterom. Šteta je što ne piše da li je kaiš iz čuvenog Tissotovog pogona u Zhuang Ping Pongu
Evo i koleginice ovog seikoman-a "seikogirl" kad za čudovište neko može da traži 1200 e, za ovakakv sat može se dobiti barem 1000e.... ženski satić sa delimično skinutom pozlatom. Prodavac smatra da je manje od milion primeraka napravljeno (zbog seriskog broja) što mu svakako daje na ekskluzivitetu i raritetnosti.. Da je pozlata malo bolja sigurno bi vise vredeo ovako sajdžija je pošteno procenio.....
Iz opisa prodavca nije mi jasano samo da li je staklo dvostrano ili je automatsko navijanje dvostrano...ili je možda sam sat dvostran tj može da se nosi naopako... nikako da prokljuvim ........ Vidim da je naveo kao plus da sat pokazuje vreme i datum što je priznaćete napredna funkcija.....
Zar ne vredi Adblocker ili da mu klikneš onu opciju da ne želiš da više viđaš tu reklamu? Doduše, možeš uvek da je prijaviš pa da ga administracija FB skloni sama.
Bookmarks sajtovi