Pa naravno. A i taj ključ nije toliko bitan, jer zna se da se može uraditi kod svakog bravara za stotinak dinara
Pa naravno. A i taj ključ nije toliko bitan, jer zna se da se može uraditi kod svakog bravara za stotinak dinara
Covek prodaje original Daytonu...
Nakit, satovi i dragocenosti : rolex daytona water resist 100m hrono - ID 583222 - Kupujem Prodajem
Quratz Watch-Quratz Watch Manufacturers, Suppliers and Exporters on Alibaba.com
Da li je ovo opis kvaliteta sata na srpskom, ili se neko malo zeznuo u spellingu?
Jao narode, pa gledajte ovo:Nakit, satovi i dragocenosti : Rolex Oyster Perpetual Cosmograph - ID 585132 - Kupujem Prodajem
Ako je ovo istina(mislim na zamjenu), onda je raja totalno pukla!!!
ovaj oglas sve govori o vlasnicima rolexa!
(ma salim se, nemoj da se neko naljutio! )
a ako ne mozete da odlucite koji je vas sledeci sat, mozda ovo pomogne...
LINK
jole777 kaže:
Mica je legenda a ovo sto si ti nasao je vrh. Napucan muski sat,donosi nove devojke
Ovaj lik više govori o narukvici od 250€ nego o satu. Postavio je i link za narukvicu, ali ni reči o ceni sata.
Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Orginal - ID 597786 - Kupujem Prodajem
Dakle, koga zanima da kupi narukvicu od 250€, ali bez mnogo podataka o satu, osim da je kupljen u Nemačkoj i plaćen mnogo, može da se upusti u pregovore. Nešto razmišljam, da pravimo opklade i vidimo koliko će da zacepi kvarcnu omegu. Ako samo narukvica toliko košta, računam da bi sat mogao da bude bar 10.000€.omega de ville 1430quartz dx1398,051 stainless steel sat je pozlacen falimu kljucic za navijanje i da se ubaci baterija i on sljaka kupljen je davno u nemackoj neznam kolko je tacno placen znam samo da je bio mnogo para. Narukvica vredi samo 250 eura. Bio sam kod sajdzije nije mogao da mi kaze tacnu vrednost samo je rekao da sat mnogo vredi i ako hocu da ga prodam moracu za Beograd ili N sad da ga nosim da bi ga prodao. na internetu sam nasao samo narukvicu i ona kosta 250 eura . SAT vredi mnogo vise. . . http: //cgi. ebay. it/Bracciale-Omega-Stainless-Steel-Gold-Plated-DX-1398-051 kopirajte ovaj link u geoogle i videcete vrednost samo narukvice narukvica sa neta je 100 posto takva.
Ovaj lepo priznaje da prodaje kvaran sat:
GIRARD-PERREGAUX veliki muski sat original - Limundo.comVrhunski sat, vrhunski brend
U satu je puna manufakturana kvarna masina , a ne ETA
sat je ceo u celiku
Potpuno ispravan i ocuvan
Ovo vam je sansa da kupite vrhunski sat za male pare
Znači, VRH, brate, VRH! Uzgred, šta mu je to „manufakturAna?"
CITIZEN AUTOMATIC - Limundo.com
No comment.
Bookmarks sajtovi