trebalo bi da skidaju i ovakve prodavce... tako bi se resila bar dva problema odjednom...
trebalo bi da skidaju i ovakve prodavce... tako bi se resila bar dva problema odjednom...
jole777 kaže:
Simo izgleda da si postideo ovog prodavca, vidiš kako se popravio, sada je mnogo iscrpniji u objašnjenju
a i slike su sa telefona, nisu sa neta ....................... ups nesreća - izgleda da je telefon ipak bio bez kamerice...............
tako da sat i dalje ostaje ko sto sima reče "neviđen raritet"
mene uzasno nervira sto lazu,ili jednostavno nekazu nista,a traze.....naravno prevaranti pecaju ovnove,naravno ovce se nadju,posle im kasno za kajanje,,,ja bi to sve banovao ili ti iskljucio i tuzio za prevare,,treba da napisu kopija,ono ovo,pun opis sata a ne da kao pojedini na limundu stave tri tackice ili napisu cudo ono ovo,ali sve okolo naokolo ,skoro pa kao politicari,mnogo kazu a nista vezano za sam sat istinito,ima priznajem i onih koji i neznaju sta imaju,misle da imaju zlatnu koku i ubedjeni su u to,a imaju jedva vrapca..ima i onih koji prodaju jeftinije nego sto je stvarna cena samo malko redje,,pratio sam jedan sat,neki kao casio,,covek napisao da je original,ono ovo,a neki kineski ,teska kopija,dole u posveti ili ti objasnjenjima oko prodavca,ima 333 reci,te saljem ovako te saljem onako,a o samom satu samo nista..samo novo neotpakovano.. a vidi se iz aviona..krs..e to mi smeta najvise..
Opet OFF TOPIC (doduse, jeste u pitanju oglas). Prosto sam morao ovo da podelim sa vama
Papir A4 - Limundo.com (obavezno procitati pitanja i odgovore)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Anbeast, čestitam na pronalasku. Hvala.
PS Ovo što FMulder radi Limundu, činio je i Radoje Domanović državi. Da vidimo koliko će voću trebati da ukapiraju.
Ha,ha... da..
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
anbeast, hvala, ovo je nesto najbolje sto sam video do sada u domacim oglasima bilo koje vrste!
jole777 kaže:
Čovek je stvarno....
Nego,Anbeast.Kako si ,uopšte,došao u situaciju da pogledaš ovaj oglas?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi