Prodaje se seiko 5 automatic, model toshiba-doyaya-a-i-shire, izuzetno redak sat koji ume da kuva kafu, čuva decu, odlazi u samoposlugu, menja ulje na kolima, a povremeno može da hekla, veze i šije. Zbog svih ovih karakteristika dostiže cenu koja je malo veća od veoma sličnog modela, tj. seika 5 automatic vulgaris.
Nadam se da mlađa ekipa sa foruma poznaje čuvenu rečenicu iz stripa uz koju smo mi „matori" odrastali, a koja dobro ilustruje prirodu ovog oglasa.
Seiko nema potrebe da se folira i ugrađuje tuđe mehanizme. Dovoljno su dobri da sami (na)prave čitavu lepezu in-house mehanizama, kako za pristupačne tako i za luksuzne high-end satove.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Znači, ostaje da složno zapevamo:
- Ko to kaže, ko to laže, Švajcarska je maaalaaaa... ojha!
- Švajcarska do Tokija, trala lala la!
^ Nešo,kao i lepota,perverznost je u oku posmatrača
Poslednja ispravka: sima hrabri (18.5.2011. u 14:26) Razlog: uklonjen citat
ZAJEDNO SMO SKUPA!
^ Pravim ljubiteljima je poznato je da je Vostok za tržište Ruskog Krstura izbacio specijalnu ediciju kvarcnih satova sa proslavljenim mehanizmom SR 8567 B.
Kožna narukvica je pravljena od mošnica Sibirskog irvasa.
Poslednja ispravka: sima hrabri (18.5.2011. u 14:24) Razlog: uklonjen citat prethodnog posta
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nekim čudom, ja sam postao vlasnik ovog jedinstvenog modela limitirane serije, ali, nažalost, tek kada je umesto ovog detaljnog opisa u oglasu stavljen oskudan, manje interesantan, i sa cenom znatno nižom...Sat je zaista u odličnom stanju, ali sad pokušavam da nađem taj skriveni mikrofon u njemu, preko koga onim malim ljudima unutra zadajem komande, pa da ga pošaljem po hleb i mleko... Eh, šta sve Japanac neće da napravi. xD
Poslednja ispravka: sima hrabri (18.5.2011. u 14:25)
Da li te opravdava, my friend, to što su ti oči veće od mogućnosti?
Bookmarks sajtovi