bugi je korektan prodavac, kontaktirao sam ga juče za pozlaćenu raketu 24h i zakasnio sam, ima dosta dobre satove, malo se šalio ali mu je fora za duhove i ostale životinje baš dobra
bugi je korektan prodavac, kontaktirao sam ga juče za pozlaćenu raketu 24h i zakasnio sam, ima dosta dobre satove, malo se šalio ali mu je fora za duhove i ostale životinje baš dobra
I ja sam kupovao od Bugija, a satovi su mu zaista dobri. Što se tiče oglasa, svako ima neki svoj marketing. Mislim da je ovu priču namenio širem tržištu, da se tako izrazim, jer satove prodaje i nama kao ljubiteljkima/kolekcionarima, ali i običnim ljudima.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
niko ni nije rekao da je bugi nekorektan ili prodaje lose(krseve) satove
Samo za dobre majstore
Doktorka je čudo Ima i oglas za mehanizam koji ceni svega par hiljada eurića....sitnica.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sta pricas, bas je povoljna cena.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
doktorka je muskarac, to je gruen mehanizam za bogove kako tvrdi od 3000evra koji su radili majstori iz glashuttea, bar prema prici te osobe sto je naravno nonsens jer mehanizam vredi vrlo malo novca
Ne huli
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Jeste da se oglas ne odnosi na satove, ali jednostavno moram da ga prenesem:
Opšte informacije
Vozilo: Polovno Marka: Deda Mraz Mobil Model: Sanke Godina proizvodnje: 1900 Karoserija: Kabriolet/Rodster Gorivo: Hrana za irvase Fiksna cena: NE
Dodatne informacije
Kubikaža (cm3): Nepoznata Snaga (IS): 8 irvas snaga Kilometraža: 30.000.000 km Emisiona klasa motora: Nema Pogon: Irvas Menjač: Uzde Broj vrata: Nema Broj sedišta: Jedno king size Strana volana: Nema volan Klima: Prirodna Boja: Crvena Materijal enterijera: Štof Boja enterijera: Crvena Registrovan do: februara 2014. Poreklo vozila: Laponija Oštećenje: Nema Zamena: Zamena za novije sanke
Sigurnost
- Kontrola proklizavanja na snegu i ledu
- Airbag za irvasa
- Airbag za vozača
Oprema
- Irvasomat
- Aliminijumske šine
- Šine u boji sanki
Stanje vozila
- Prvi vlasnik
- Garažiran
Opis
Sanke korištene za dostavljanje poklona. U odličnom stanju, nikada udaran (zakačeno svega par odžaka). Pažljivo vozio stariji čovek, šine redovno mazane slaninom. Za kupce do nove godine, dodatni novogodišnji poklon.
Kontakt podaci
Adresa: Deda Mrazova ulica BB
2014 Laponija, nepoznato
Telefon: Ne koristim, samo pisma
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
ja nisam siguran da li je ovom oglasu mesto ovde, ali 12500evra za ovog pateka nije bas mala suma :-)
izvinjavam se nece slika da ispadne pa saljem link
Nakit, satovi i dragocenosti : patek & philipe chronograf - ID 9848944 - Kupujem Prodajem
tu je i monblan penkalo od 7 hijada evra isto
Bookmarks sajtovi