Ahahaha... Mehanizam se osamostalio! Da me ne mrzi, kontaktirao bih ga da ga pitam kako to funkcionise!
A sat je verovatno uradjen perfektno, kao sto je i prodavac perfektno napisao opis!
Ahahaha... Mehanizam se osamostalio! Da me ne mrzi, kontaktirao bih ga da ga pitam kako to funkcionise!
A sat je verovatno uradjen perfektno, kao sto je i prodavac perfektno napisao opis!
prodajem sat
kontaktirao lika, pitao ga da mi pojasni : na koju foru prodaje kvarc od 50 eura za cijenu Rolexa. ovaj mi pominjao da će mi poslati njegovog "menađera" pa da se s njim dogovorim. WTF...ovo mi zvučalo ko ona fora "oš kupit ciglu" pa sam odustao od nalaženja sa mladim gospodinom i pojašnjavanja da se ide liječit.
KILL IT! KILL IT WITH FIRE!
ja sam gledao njihov sajt, o nijednom modelu nema nista..tipa ne znas dal sat moze da kosta 100din ili 10000e, ali ja bi pre rekao oovo prvo mozad gresim,,..
I mene je interesovalo, posto nikada nisam cuo za ovu marku. Ono sto sam pronasao jeste da im se cene krecu od 150$ pa do 30.000$. Cena najvise zavisi od toga koliko su ga nacickali sa dijamantima!
Ma dobro, možda je hteo da kaže da je baterija original Ping Pong Bong
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Meni stvarno nisu jasni ti opisi... Evo taj sto prodaje "100% original" AP, prvo kaze da je polovan, a onda malo kasnije da nije nikad koriscen.
A inace ima dosta oglasa gde kazu da je sat nov, "nikad stavljan na ruku", a onda okace sliku kako stoji na ruci!
Eh, a šta drugo da očekuješ od funkcionalno nepismenog/polupismenog uvaljivača kineskog krša?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi