Iskreno ne razumem vas koji ne spavate sa satom, pa u šta prvo pogledate kada se probudite!? Kako znate kada ste se probudili i da li ste možda zakasnili na posao...ili možda niste ni zaposleni...
Iskreno ne razumem vas koji ne spavate sa satom, pa u šta prvo pogledate kada se probudite!? Kako znate kada ste se probudili i da li ste možda zakasnili na posao...ili možda niste ni zaposleni...
pa, gazda, kako da spavam sa monsterom na ruci, zamisli da u snu slucajno mlatnem zenu...
a sat stoji na stocicu pored kreveta, pa nije problem pruziti ruku, a ipak je mnogo bezbednije.
jole777 kaže:
Narodna izreka-Bolje spavati sa monsterom na ruci nego sa monsterom u krevetu!
Što već reče neko,sa satom spavam samo popodne.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ajd evo i ja....spavam sa satom od kako sam dobio prvi sat....odavnooooo
A pored kreveta imam stakleni stocic na kojemu mi je djepna Stowa.....staklo tako lepo prenosi kuckanje, a ujutro ju pokupim i pored laptopa.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Pa ponekad mi se desavalo da legnem sa satom, a u zadnje vrijeme ne, cak ga skidam cim dodjem kuci i odlozim na komodu pored vrata. Ali bas nikad ne izlazim bez sata vani
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Uvek . Sat skidam samo kada se kupam ili radim nesti sto bi moglo ozbiljnije da ga osteti.
Bookmarks sajtovi