Ne ,sat skidam samo kad spavam.
Ne ,sat skidam samo kad spavam.
Saatot go simnuvam samo koga go menuvam so drug ili koga se tusiram.
Najcesto na spienje odam so Seiko poradi dobrata iluminacija koja trae prilicno dolgo
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Kaj si more Makedonac...šo prajš?
jas ne spijam so sat
Ne, sem kad sam mnogo umoran pa zaboravim da ga skinem, ili kad odem službeno na teren...
Mišić M.
U krevetu me zulja sve sem pripadnica neznijeg pola. Dobro ajd', ostavim ponekad i sat, ali samo kad spavam na mestima gde bi ga neko mogao maznuti
Retko nosim sat po kući, i nikad na spavanje
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Spavam sa satom i to redovno,skoro pa uvek.
Jedino ga skidam kada se bavim sportom , kada se kupam ili radim neke poslove gde bih ga mogao ostetiti
Nikad... jedino ako me prebaci, pa zaspem u fotelji dok gledam kakav dosadan film... skupstinu.... Formulu 1...
Inace sat obicno skinem kad sam kuci, osim kad je neka frka, letanje, pa zaboravim, ili, pak, naleti neko drustvo, pa ga s razlogom ostavim na ruci, jer je to, na neki nacin, dio mene.
Valjda je to do moje opsjednutosti potrebom da je sve na svom mjestu.
Ovo ne znaci da ja, kako udjem u kucu, zaboravim na svoje satove... naprotiv, cesto ih u toku dana "obidjem". Navike...
Он сказал: "Поехали!"
Kada sam krenuo u osnovnu školu dobio sam od tetke na poklon svoj prvi sat. Bio je to ruski "Start", navijač sa arapskim brojevima na belom ciferu i sekundarom na poziciji 6. Toliko sam ga zavoleo da ga od prvog dana nisam skidao sa ruke ni kada spavam. Stvorila se tako 53-godišnja navika. Danas spavam sa monsterom i čini mi se da bih pre ostavio pušenje nego skinuo njega pre spavanja.
Poslednja ispravka: umbra (28.1.2015. u 11:14)
...požuri polako...
Bookmarks sajtovi