Znaci kakve su vam navike, obavezno skidanje sata pre spavanja ili ne?
Znaci kakve su vam navike, obavezno skidanje sata pre spavanja ili ne?
Ne volim da mi se sat mota po ruci kada spavam... Volim da se potpuno opustim i odmorim...
Isto tako ga ne nosim kada se kupam, plivam, radim neke poslove gde bih mogla da ga udarim, izgrebem...
Mada poznajem neke ljude koji sat skoro nikada ne skidaju...
Pozz!
Kisses!
Obavezno spavanje sa satom! :woohoo:
Pozdrav,
V.S.
Sa devojkom da, ali sa satom nikad.
Satovi se odmaraju u vitrini.
Jednostavno, kao što je Dragana rekla, noću je vreme za odmor i opuštanje, a to jednostavno ne mogu da postignem sa satom na ruci.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Evo, i ja cu se ukljuciti u polemiku.
Ne, ni ja ne volim da spavam sa satom.
Pozdrav!
Ja skidam sat samo kad treniram ili igram utakmicu(fudbal) i nemam problema jer sam navikao da mi je stalno na ruci.Jedini problem je u tome što kad nešto radim-majstorišem često ga zakačim ili udarim,pa mi to posle smeta jer se vidi na prstenu ili staklu ali šta da radim kad sam navikao!
Pozdrav
Ja sam cesto spavao sa satom ali onda sam pročitao negdje da je to dosta nezdrava okolina za sat zbog prašine pa sad izbjegavam.E sad jeli to istina pojma nemam ali znam da mrzim kad mi se zavuče komadić prašine na brojčanik ispod stakla.A i mogu ga lako zveknut u zid dok spavam,blizu mi je
Ni ja ne spavam sa satom. Jednostavno mi smeta .
Pozdrav
pozdrav
sa satom ne spavam jer mislim da mi nije potreban kada spavam
pz.Laslo
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Laslo51 wrote:
A da li ti je potreban kada se probudis? Meni jeste...pozdrav
sa satom ne spavam jer mislim da mi nije potreban kada spavam
pz.Laslo
Pozdrav,
V.S.
Bookmarks sajtovi