Koko Bil je bio bas interesantan strip, karikaturalan, cuvena recenica "idem da pocuclam kamilicu" Mislim da je to strip domaceg autora, citao sam nekoliko epizoda.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Koko Bil je odlican strip, Zabavnik je objavio dosta epizoda.
Crtao ga je Italijan Jacovitti.
zaboravismo Mandraka...
e, a jel se seca neko Grua? Ja sam 'nomad nabasao na samo 2 epizode, i to u okviru nekog specijal reprint izdanja Alana Forda, ali mi se jako dopao. Kao i AF, poseban sarm je dobio i zahvaljujuci odlicnom prevodu, ali ne znam ko ga je prevodio...
jole777 kaže:
joj ljudi tek sad vidim al sam mator sta sam sve zaboravio od ovog sto ste nabrojali a voleo sam mnoge od tih stripova.ja sam iz stripova naucio da citam
shibumi, alal vera !
sto se tice diorove vodice za posle brijanja, a u slavu korta maltezea, bilo je
pred raspad sfrj u beogradu. ja sam jednu takvu dobio, u zdravlju i sreci je
potrosio, i posto je flasica verovatno jedna od najlepse dizajniranih za musku
kozmetiku od svih koje sam ikada video, bilo mi je zao da je bacim, tacnije,
cuvam je jos uvek.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi