Da li ste ljubitelji stripova i kojih?
Moj omiljeni junak je Zagor-te-nei
Da li ste ljubitelji stripova i kojih?
Moj omiljeni junak je Zagor-te-nei
Marti Misterija
a) veliki ljubitelj.
b) omiljeni stripovi: mister no, dilan dog, modesti blejz, shang chi, marti misterija, alan ford, talicni tom, asteriks i obeliks, sima hrabri, maxmagnus, zagor...
Poslednja ispravka: sima hrabri (26.6.2012. u 18:40)
jole777 kaže:
Alan Ford, Marti Misterija, Dilan Dog, Kralj MaxMAgnus, Druzina od vjesala (mozda su ova poslednja jedan te isti, zaboravih) Fosterov Princ Valijant, Tin Tin. Kad sam bio bas mali obozvao sam Bleka i Komandant Marka. Planiram da pocnem sa iscitavanjem Enkija Bilala... Eto... :-)
Eh, kako Mister Noa zaboravih?!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Iskreno kao mali voli sam sve vrste stripova,od Zagora do Alana Forda itd.Al s vremenom neki drugi stripovi postali su zanimljivi.Sada kad ste pokrenuli temu baš budem pokušao stupit u kontakt s nekim tko ima kolekciju stripova pa da nešto nabavim za čitanje,stvarno me uhvatila želja za time zato hvala kolege na otvorenoj temi!
.....Alan Ford bez premca ! Kao mladji MrNo(naJomiljeniji) , Dilan Dog , Marti Misterija...
Elem, pamtim jednu dobru epizodu Zagor-a. Radi se o borbi sa Eskimom ,koji je ojačao jedući živu ribu.
Hmmm, pitam se zasto bih upravo to pomislio da nisi napisao?!Moj omiljeni junak je Zagor-te-nei
Zagora iz nekog razloga, dok sam bio bas klinac, nisam voleo. ( U vreme Bleka i Komandanta Marka). Kasnije - jesam.
Marvel nisam voleo. Od kostimiranih, citao sam Fantoma.... Aj' necu smarati vise....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Alan Ford i Asteriks su u prednosti nad svim ostalima koje, tagođe, volim.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Alan Ford, Asteriks i Obeliks, Talicni Tom, Umpah-Pah, Gaston, MaxMagnus - da pomenem samo neke.
I sto rece anbeast - obozavam Enkija Bilala t.j. Enesa Bilalovica, kao i mnoge ex-yu autore (Pahek, Kordej, Devlic, Lobacev...)
No time to lose
.....ddaaaaa , čoveče , kako sam mogao zaboraviti MaxMagnus ?!? Tačno sam omatorio i postao senilan...
-ipak, ja na ovu tematiku gledam ovako => čovek je izmislio stripove i Alan Ford. To je to...
Stvarno ne znam, šta me je (sem Alan Forda) nateralo da na autobuskoj stanici ,čekajući autobus , napravim "longPlay-ku" na gaćama od smeha...
Poslednja ispravka: backarelli (26.6.2012. u 21:39)
Bookmarks sajtovi